No scores output after pressing 'mark'

Added by Roberto González almost 9 years ago

Hi.

I'm trying to grade a test I gave to my students today, but after all scans were successfully processed, I pressed 'mark' and all question scores were empty. This reminds me petition posted in http://project.auto-multiple-choice.net/boards/2/topics/1535, but in my case the questions are grouped, and groups are inserted inside the \onecopy{1} command. Besides, I'm not using verbatim.

For details, I attach here my source.tex file.

P.S.: Alexis: I'll e-mail you the content of the project folder, if it helps.

Kind regards.

Roberto.

source.tex (19 kB)


Replies (6)

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Alexis Bienvenüe almost 9 years ago

Can you attach the log file produced in debugging mode?

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Roberto González almost 9 years ago

Alexis:

I started the debug mode yesterday at 21:30... currently it's 07:52, and it's still working (not sure, but I think there's a particular TeXLive setup on openSUSE 12.3 causing this enormous amounts of time to complete AMC processes). As now I'm going to my work, I'll post here a partial result only. As a remark, I onle have 35 students but I see several lines containing ETU=n, where n has values that are, by far, greatest than 35. I don't know if it's a normal behaviour of AMC or not.

I hope this partial info helps to find out what's going wrong.

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Roberto González almost 9 years ago

The log file is too large in size. It exceeds the maximum of 5MB.

I'm e-mailing it to you right now.

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Alexis Bienvenüe almost 9 years ago

Thanks. The debugging mode is very slow and can make very large log files, that's true...

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Roberto González almost 9 years ago

Alexis: will you need the log file with the register of the wole process after all?

If so, I can send it to you later, when I go home again.

RE: No scores output after pressing 'mark' - Added by Alexis Bienvenüe almost 9 years ago

Maybe part of it will be enough (there should be lots of time the same data).

(1-6/6)